tirsdag 27. september 2011

Nok er IKKE nok...

Er det en ting jeg aldri får nok av, er det vakre og nyttige ting fra Tine K. Bloggen er verdt et besøk både titt og ofte. Bare se på de lekre krukkene her:

Så det var dagens lille tips rett før sengetid. Her går det i ett denne uken, så det blir lite tid til oppdatering her. Men det hører vel med i en familie på fem. Det nærmer seg høstferie og lading av batterier; de kroppslige altså, for på hytta er vi uten strøm... Får prøve å knipse i vei og heller oppdatere når vi er tilbake i sivilisasjonen.
God natt!

søndag 25. september 2011

Hvis jeg tør..

...skal jeg vise et bittelite glimt av soverommet jeg nevnte i går.

Det trenger såååå sårt en makeover!

Bare raste over det da vi flyttet inn i "casaen" for syv år siden, siden det var  (eller rettere sagt ER haha) nok annet å ta tak i som koster både tid og penger.

Ja, ja, vi lar det stå til...Sengeteppet er jeg iallefall veldig glad i ;-)


Og så ett til, da...
Ser frem til den dagen jeg med stolthet kan vise det ferdige resultatet!

God søndags aften!
Nyt siste rest av helg!lørdag 24. september 2011

Happy lørdag!

Deilige lørdag morgen med tid til en sen frokost. Amerikanske pannekaker, latte og smoothie på menyen.
Gamle tallerkner fra Verket Interiør, søte kaffe-/tekopper fra Miss Etoile, kjøpt på fineste butikken Miin.

Denne lørdagen skal som de fleste andre inneholde både fotball og bandy. Med husbonden på jobb, blir det mye kjøring på moi. Først til fotballtrening, så rekker vi vel akkurat hjemom for litt lunsj før det bærer avsted til ishallen... Og i morgen byr dagen på fotballcup - igjen! Hei hvor det går!

Har så lyst til å sette igang med litt maling på soverommet vårt, det trenger det sårt. Ny sengegavl skal handles. Tenker å bruke en grå eller hvit marrokansk inspirert skjermvegg. Tror det kan bli kjempefint. Elsker i hvertfall det nesten nye sengeteppet i svart-hvitt paisley-mønser kuppet på Kremmerhuset for en liten tid tilbake. To nattbord skal males og knagger henges opp. Vurderer også å kjøpe et Hemnes skoskap på Ikea. Hmmmm...her trengs det et moodboard!

God lørdag, dere!

fredag 23. september 2011

Yeeeesss, fredag!... Og fortsatt liv i hagen


Med hjelp av en liten, nesten frisk gartnerassistent, går høststellet i hagen som en lek. En Hortensia og noen Lavendelplanter har kommet seg ut av krukkene og ned i jorda i det strålende høstværet i dag.


Vakre Frilandskrysantemum! Håper de holder seg leeenge til!
Det var et aldri så lite bilderas fra dagen i dag. En deilig fridag, men vi har fått gjort masse allikevel! Sånn skal det være, effektivitet liker vi her i Interiøroglys-casaen!

Når jeg til og med har fått vært en tur på Line of Oslo-lagersalg og gjort noen kupp, da kan det ikke bli bedre ;-) Viser dere en annen dag!

Nå - Idol, noe godt å drikke og mysuniformen på.

God fredagskveld!
torsdag 22. september 2011

Inspirasjon
Mye deilig inspirasjon i nye glossy magasiner.


Vi er så heldige (?) å ha et bad som det gjenstår å pusse opp. Nå er det lekkert med lyse rosa fliser på gulvet, lyse blå og grå fliser på veggene med en fancy bord imellom, et gammelt ripete badekar og så videre og videre. Skikkelig sent åttitalls-/tidlig nittitalls ;-)

Det er gøy å planlegge, samle inspirasjon og lage farge- og materialplansjer. Mye er bare i tankene ennå, og inspirerende sider revet ut, men lover dere å vise når planleggingen begynner å ta litt mere form.

Her er det helg allerede! Og til og med feberfri minsteskatt! Lykke!

Fantastisk deilig!

Bena på puffen, magasiner i fanget lett henslengt i stolen!

God torsdagskveld

Klem
onsdag 21. september 2011

Gleder meg til denne dumper ned i postkasssen

VisBildeServlet.jpg

VisBildeServlet.jpgGod onsdagskveld!

Her er det fortsatt feber og forkjølelse på minsteskatten. Men "bare" et virus i følge legen, så det er bare å ta tiden til hjelp.

I mellomtiden er det greit å drømme litt om fjellet og kjenner at jeg gleder meg enormt til denne vakre boken kommer i posten...

...eller hvis man ikke drømmer om fjellheimen, kan man drømme seg bort og kose seg i godstolen med dagens postkassefangst Nattinatt

tirsdag 20. september 2011

Noe av sjarmen....

...med høsten er alle levende lys. Simpelthen elsker å tenne lys når mørket faller på. Og jo fler, jo bedre!
Brett fra Home & Cottage, telysholdere Tine K, stort hjerte fra Verket Interiør, gammel keramikkvase også den fra Verket, krispig hvit orkide...mmm..

God kveld i stua!

Her har roen senket seg i huset, i allefall for en bitteliten stund. Minsteskatten er fortsatt ikke frisk, han har høy feber og hoster verre enn verst. Nå er det bare å nyte stillheten før neste hostekule setter inn. Stakkar, stakkar liten. Det får nok blie en tur til legen på han i morgen.

Ikke noen must do's i kveld. Bare slappe av og bla litt i diverse magasiner, nyte alle levende lys og planlegge interiørhøsten. Ser frem til en liten høstferie om et par uker. Da skal den friske fjelluften trekkes inn i fulle drag og myspys inne på vår lille vakre hytte skal det bli. Fantastiske friske fjellet om høsten. 
KLEM


mandag 19. september 2011

Ny uke, nye muligheter

Selv om den nye uken starter der helgen slapp med to stk syke gutter, er det vel alltids lov å satse på nye muligheter??

En må gjøre det beste ut av de små stundene, og små gleder som å ha tid til å spise frokost med levende lys er ikke så aller verst.Synes de er så utrolig fine disse små lyskoppene/skålene fra Wik og Walsøe. Skikkelige stemningsskapere.

Men OH MY for et vær vi har hatt i natt. Det har hørtes ut som om oen har satt utekranen på fullt. Enorme mengder med regn! Ser ikke ut til at det skal klarne med det første heller.

Da får man gjøre det beste ut av dagen og myspyse så godt man kan med to syke, kranglete skatter.

Grip dagen
og
utnytt mulighetene!God uke, dere!

søndag 18. september 2011

Jada, jeg vet...

...at det er maaaange som har den...
Allikevel er denne stolen, akkurat denne, og helst minst åtte stykker av den langt, langt opp på min ønskeliste.
Eames-klassikeren er fantastisk fin å se på og ikke minst like god å sitte på. Det er ingen tvil!
Skulle gjerne hatt en i svart også i kontorhjørnet, og kanskje en gyngestol...
Enn så lenge drømmer jeg meg bort og sparer for harde livet.


God søndag!

lørdag 17. september 2011

Hurra...


...for interiøroglys!!!

Håper bloggen vil gi glede både for meg selv og andre der ute!

Og igjen...


...god lørdagskveld!Leverer alltid!


Det mest interessante, fantastiske, inspirerede interiørmagasin som dumper ned i min postkasse. Innholdet er like fasinerende som forsidene bruker å være.

Så... ELLE leverer alltid!


En flott høstdag har det vært her i bygda i dag. Mellomste skatten har spilt fotballcup. Lenge leve innsatsen selv om det ikke ble noen seier i dag. De små gir alt og er glade for de bittesmå øyeblikkene. Så søte er de, der de løper hele laget etter ballen samtidig.

Nå er mannen og eldsteskatten på fotballcup. Ikke lett å få logistikken i orden alltid, og med en feberpjusk minsteskatt ble det en stund innendørs på meg nå.

Heldigvis har værmeldingen holdt det den lovet - oppholdsvær et heeelt døgn! Ikke verst? Supert for vår nybeisede terrasse. Ble endelig ferdig med siste halvdelen i går kveld. Og trenger dere tips til farge, vil jeg absolutt anbefale SHIMMERGRÅ, Jotuns Trebitt terrassebeis. Den er kanonfin! Skal legge ut litt bilder her senere, bare siste shiningen er gjort..

God lørdagskveld der ute!