tirsdag 30. juli 2013

Frisk fjelluft 💛


Den friske fjelluften gjør noe med kropp og sjel. Slapper aldri så godt av eller kobler ut så mye som når vi er på fjellet. Ingen sydentemperaturer akkurat, men får håpe vi får frisket opp brunfargen på noen fine sommerdager når vi er tilbake i sivilisasjonen igjen 😉

Nye nattbord på soverommet har vi fått oss. Digger kontrastene mellom telysholderen i shiny gull og hvitt og den grove bjerkestubben. Kunne ikke blitt mer perfekt 😊

Driver og jobber med å få ferdig stabburet til gutta også. Skal hvitvokse gulvet i løpet av uken. Spent på hvordan det vil se ut. Håper det blir knakende fint, for da kan det hende det frister å gjøre det samme hjemme i Casa L. Bare med to strøk og dekkende overflate regner jeg med. 

Nyter siste rest av ferien for fullt. Selv om nettbutikken er åpen 24/7 ;) Gode muligheter for litt shopping dere ;) Jeg sender så fort vi er tilbake til helgen igjen. 

Over er et glimt av noen hyttefavoritter. Fleur de Lin er et duftlys jeg aldri går lei. Forsøker stadig nye, men vender tilbake til det gang på gang. 
Skjærebrettet er fra Bloomingville i en fantastisk finish. Akkurat passe "brukt" 😉 Jeg har det i nettbutikken. 

Fin uke - med jobb eller ferie!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for fine ord ♡